UK-SSGTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

immobiliser

Go down

immobiliser Empty immobiliser

Post  daymoon 07/08/10, 09:33 pm

What year Gti's came with immobilisers?

I have tried cranking my engine ( installed gti lump now) but it wont spark ?

Also i seem to have one plug left over in the engine bay: two wires one white/blue and another one is blue/yellow?

Any help is great!

daymoon

Posts : 288
Join date : 2009-10-03
Age : 30
Location : Selby, North Yorkshire

Back to top Go down

immobiliser Empty Re: immobiliser

Post  STEVEGTI 07/08/10, 11:50 pm

no gtis came with immobilisers as far as im aware if it were a optional extra then maybe but cant see it

steve

_________________
Bringing back the old school
STEVEGTI
STEVEGTI
Admin

Posts : 1835
Join date : 2008-03-02
Age : 32
Location : london

Character sheet
first car: suzuki swift gti

http://www.uk-ssgti.com

Back to top Go down

immobiliser Empty Re: immobiliser

Post  STEVEGTI 07/08/10, 11:52 pm

post a picture of the plug and what its near 2 pins off te top of my head

injector feed
reverse light
idle speed control valve

need to see it to know though

p.s have the springs arrived yet

_________________
Bringing back the old school
STEVEGTI
STEVEGTI
Admin

Posts : 1835
Join date : 2008-03-02
Age : 32
Location : london

Character sheet
first car: suzuki swift gti

http://www.uk-ssgti.com

Back to top Go down

immobiliser Empty Re: immobiliser

Post  daymoon 07/08/10, 11:58 pm

Thanks! That makes out lives easier!

The plug i have is on the right hand side of en engine, come out of same loom branch as reverse switch plug and water temperature sensor..


When i put a fuse in the diagnostics slot in the fuse box, i got loads of errors.. first one was 13 and it kept flashing. is it normal or it should have clean memory and show no errors?

yes the springs arrived. i changed one so far... But i need to get the car running first until i do anything else Sad

daymoon

Posts : 288
Join date : 2009-10-03
Age : 30
Location : Selby, North Yorkshire

Back to top Go down

immobiliser Empty Re: immobiliser

Post  STEVEGTI 08/08/10, 12:03 am

no the errors are your car it doesent remember them as it hasent had power for however long it was on the shelf so its reset will look at my loom tomorrow to see what that matches with what couler is the plug

steve

_________________
Bringing back the old school
STEVEGTI
STEVEGTI
Admin

Posts : 1835
Join date : 2008-03-02
Age : 32
Location : london

Character sheet
first car: suzuki swift gti

http://www.uk-ssgti.com

Back to top Go down

immobiliser Empty Re: immobiliser

Post  daymoon 08/08/10, 12:14 am

Right-o....


Gonna try some stuff out tomorrow, hopefully get it running tomorrow!


daymoon

Posts : 288
Join date : 2009-10-03
Age : 30
Location : Selby, North Yorkshire

Back to top Go down

immobiliser Empty Re: immobiliser

Post  daymoon 09/08/10, 07:42 am

Well.. What do ya know! It starts!


Had a snapped wire on the AFM plug, now that is fixed it starts! Idles well too!


Stilll got one unused plug, and earth problem with cluster... need steering shaft from a gti as i had to use healight/wiper/turn lights controls from gti and now controls font fit over original shaft


daymoon

Posts : 288
Join date : 2009-10-03
Age : 30
Location : Selby, North Yorkshire

Back to top Go down

immobiliser Empty Re: immobiliser

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum